MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
13

Island till helgen

Posted by Sebastian Davidsson 2 Comments

Jag har varit dålig på att uppdatera efter finalen, det har varit fullt upp med allt.

I helgen som var skulle jag fått åka till Finland på Strongman Champions Leauge och tävlat i Truck Pull Worlds men ett biljettfel gjorde att det tyvärr inte blev så.

Så igår var det start på vanliga träningsrutiner igen. Jag firade det med att maxa i dräktmark. 360 kg är mitt gamla pers som jag satte på finalen förra året. 380 kg var målet för igårkväll och det var nära att det gick men inte riktigt. Jag brände jättemycket kraft på 380 men jag la på 370 ändå och lyckades hitcha upp stången för ett nytt pers!

Idag ångrar jag lite att jag maxade igår. Som 2:a och 3:a i Sverige ska nämligen David och jag åka till Island imorgon och tävla i East Coast Giant, en tävling arrangerad av legenden Magnus Ver Magnusson! Han fick några återbud och ville ha fler tävlande och då tipsade våra snälla kompisar Johan Espenkrona och Andreas Lundberg om oss. Så nu har Magnus fixat biljetter och vi åker imorgon och kommer hem på måndag. Ska bli riktigt skoj! Tävlingsrapport kommer 🙂

Share

2 Responses so far.

  1. MAXstyrka skriver:

    Stort lycka till! Ge allt!

Leave a Reply


*


Translate