MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
15

På plats i Kina

Posted by Johannes Årsjö 4 Comments

Då va man på plats i kina, resan var förjävlig tror det tog cirka 35 timmar att ta sig hit med tre flygplansbyten. Några utav gubbarna har inte ens kommit hit än. Några sitter fast i honkong osv. Idag fick vi veta exakt vilka grenar det skulle bli i min grupp, det är vad jag kallar framförhållning, dock lika för alla mer eller mindre. Grenarna jag har nu är

marklyft reps 360kg
kegtoss
yoke 30 meter 440kg
truckpull
appolons axle reps 162kg
atlasstenar

På lördag drar allt igång, det är helt sjukt varmt och fuktigt i luften här. Det kommer verkligen bli tuffa tävlingsförhållanden men en sak är jue bra med det man behöver jue inte värma upp så mycket 🙂

Bara ge gärnet och hoppas att kroppaset håller ihop

Share

4 Responses so far.

 1. MAXstyrka skriver:

  Ge allt nu! Jag håller tummarna för dig!

 2. Fidde skriver:

  Lycka till!

 3. Henk skriver:

  Lycka till, och kör hårt som fan!

 4. Jannie skriver:

  Lycka till! Ge allt

Leave a Reply


*


Translate