MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
28

Tävling i Ungern till helgen!

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

Det har inte blivit någon uppdatering sedan Island. Förklaringen är att jag behövt vila upp kroppen efter den enorma ansträngningen så det har inte blivit någon träning förutom stretching och rörlighetsträning.

Jag skulle börjat träna lite smått denna veckan men i helgen fick jag reda på att jag ska åka till Ungern på fredag och tävla i Strongman Champions Leauge! Så det blir vila för att vara så fräsch som möjligt till tävlingen på lördag.

Egentligen är jag ganska mätt på att tävla för tillfället men när denna chansen dyker upp så tar jag självklart den. Detta blir min första SCL och jag hoppas det blir fler i framtiden om Johannes tackar nej.

Ungern

Share

Leave a Reply


*


Translate