MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
13

Träningspass i Storuman

Posted by Jonna Blind 1 Comment

Frustrationen har varit ett faktum de senaste dagarna då jag verkligen velat träna ordentligt utan att ha kunnat. Flyttat grejer i vårt flytta-, rensa-, sorteraarbete här i Tärnaområdet är min vardag. Visst igår lyfte jag en frysbox och gjorde det till ett marklyft men det är ju inte det jag vill komma åt.

Det är tre veckor till VM, jag ska delta och vill vara så nära toppform jag kan trots skada och ofrivilliga träningsuppehåll. Så det passar liksom inte att jag ska gå och vara frustrerad just nu även om jag nu vet att jag får lite träning ändå. Det är hjärnan som behöver matas med lite gymintryck för att bli tillfredsställd.

Så då morsan skulle till Storuman idag följde jag med så jag fick göra av med lite träningsabstinens tillsammans med Heidi och Fia. Det var precis vad jag behövde och även om det var med tveksamhet i början så var det en nöjd Jonna med nya personbästan som lämnade Storuman. Bland annat 33 kilo i Frenchpress, för ett år sedan var jag glad om jag orkade bara stången. Körde helt slut på fingrarna i de fyra intensiva övningar jag hann med. Det var ett maxpass, nästa vecka blir lugnare med fler repetitioner och lättare vikter.

Som sagt, tre veckor till VM och jag kommer göra mitt bästa nu att vara så redo som jag kan. Vikten är inget att oroa sig för då jag väger ca 50.5 kg och jag har börjat bli taggad!

Share

One Response so far.

  1. MAXstyrka skriver:

    Stort lycka till i förskott! 🙂

Leave a Reply


*


Translate