MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
06

Domarjobb imorgon!

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

Denna veckan har varit träningsfri för min del, förutom ganska tungt kroppsarbete på gården (det kommer man ju inte undan). Hade tänkt köra några lätta gympass men kroppen är rejält sliten efter sommarens tävlingar så en vilovecka är nog det bästa.

Imorgon tar jag en fullastad hästtransport med strongmanutrustning och åker upp till Jönköping där det är final i Sveriges Starkaste Man -105 kg. David och jag står för utrustningen och vi har hjälpt kompisen Jimmie Trywall att arrangera en tung, grym final!

Jag ska dessutom vara domare imorgon vilket ska bli jättekul. Det är mitt första större domarjobb men jag känner mig ända väldigt säker eftersom jag är en sån strongmannörd. Sen har jag tävlat i 7 år och snappat upp en del genom det också 🙂

Kl 11.00 på parkeringen vid A 6 i Jönköping drar det igång, ses där!

Share

Leave a Reply


*


Translate