MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
14

Filmer och Sveriges Starkaste Kvinna

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

Nu har jag äntligen kommit tillbaka till mina vanliga träningsrutiner igen efter en lång tävlingssommar. Även att det bara har blivit 2 högrepspass, press och ben, så har jag fått någon otroligt skön träningsvärk 🙂

Sveriges Starkaste Kvinna avgjordes idag där två tjejer från hemtrakten tävlade i -75 kg. Linnea Pettersson vann och Josefine Tjäderborn, som bara ägnat sig åt strongwoman några månader, kom på en klar 3:e plats!!! GRATTIS!!!!!!

Bjuder på några filmer. Min gode vän Simon Andersson har klippt ihop en film från lite blandade träningspass i somras, från Simons insats i Vaggeryds Starkaste Man och Johannes, Davids och min insats i SSM-finalen!

David har gjort filmer från Järnbäraren 2013, kvalet i Gnosjö. De två första delarna ligger ute, den sista kommer i dagarna.

Share

Leave a Reply


*


Translate