MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
09

Fjärde bästa i världen!

Posted by Jonna Blind 3 Comments

Helt overkligt men så är det. Min höger är fjärde bästa i världen. Första matchen gick mot samma ryska som slog mig i vänstern, hon slog mig även i högern. Efter det taggade jag om och sa till mig själv att jag skulle  klara mitt mål; att vinna en match. Sen slog det om och jag började vinna, inte bara en match. Det slutade med att jag skulle bryta om tredjeplatsen, mot samma ryska, igen…

Men jag är grymt nöjd, jag klarade mitt mål och lite till! Efter jag fått första vinsten så ändrade jag mitt mål till att bli placerad. Det innebär att man måste komma sämst 6:a. Så det gick ju vägen och de tre som kom på pallen förtjänar det. Jag är inte riktigt där än men blir bara ännu mer motiverad att träna mer och bli ännu bättre. Nästa år kommer jag att stå där.

Det enda som var lite synd där var att jag inte fick möta slovakiskan Snezhana Babayeva som jag mötte på EM. I stället för att få mina två förluster mot ryskan Alina Volkova. För jag hade velat se hur jag utvecklats sedan EM.

Sen har jag blivit inspirerad av Emma Green så även jag målade mina naglar i protest mot Rysslands antigaypropagandalag. Nu var vi inte i Ryssland men jag ville ändå passa på att visa att jag tycker att alla människor har rätt att få älska vem de vill.

NaglarJag mot ryskan Alina Volkova. Kolla in mina naglar!

1305311_10200339427640723_731285374_n
Bild från invigningen, jag och Klara Bohlin Thysell fick gå upp som Sverigerepresentanter. Jag har på mig min kolt (samedräkt).

Men det bästa av allt, är att jag har fått nästan alla matcher filmade så jag kan se vad jag ska träna mer på och för att komma ihåg hur det var. För när man står där så är man så sjukt fokuserad och laddad att efteråt kommer man knappt ihåg vad man just gjort.

Share

3 Responses so far.

  1. Hampe skriver:

    Samedräkt? Nä, det är ju bara pinsamt.

Leave a Reply


*


Translate