MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
05

Klarade vikten!

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Klev upp tidigt, kollade morgonvikten och vågade mig på lite frukost. Vi stod redo och fick fick väga in före vår utsatta tid. Jag vägde in på 49.5 och sen har jag promenerat och ätit om vart annat känns det som. Konstigt nog är det iste jag blir sugen på efter en liten deff och har redan druckit två.

I morgon är det dags för första tävlingsdagen, i vänster arm. Jag börjar vara helt redo nu och det känns bra.

Jag hade tänkt lägga upp en bild från invigningen men wifi är segt men jag finns på instagram, sök på blindedition.

Har sytt på loggorna på landslagströjan jag fick idag. Jag är värdelös på att sy så det är inte det vackraste. Men det är inte hela världen, det är ju bara VM.

Share

Leave a Reply


*


Translate