MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
16

Lugnet efter VM??

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Först igår kväll hade jag tid att packa upp väskan från Polen, för lugn och ro har jag knappast haft och armarna är inte helt återhämtade än. Kom hem till ett höstfärgat Klimpfjäll på måndag kväll, på tisdagen åkte jag upp till Froskon för att hjälpa till med att dra slaktrenar. Men mina armar sa stopp. Att förklara tandvärk i armarna är inte det lättaste heller för de som aldrig haft det.

Sen har jag jobbat i slakteriet i kylrummet med att styra slaktkropparna. Det har blivit som +12h träningspass, helst då krokarna inte gled på skenorna som de skulle. Men igår lastade vi de sista på kylbilen som hämtade köttet till försäljning och idag har jag äntligen lite vilodag. Eller.. Jag har tänkt montera ihop armbrytarbordet på mitt rum så jag kan köra lite lätt med gummiband.

Men! En kväll då jag var på väg hem så fick jag en idé. Här är en del av vad som blev:

IMG_3232Fotograf: Filip Johansson

Share

Leave a Reply


*


Translate