MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
19

Magnetröntgen

Posted by Johannes Årsjö 5 Comments

Hallå

Har haft riktiga problem med min rygg sedan WSM, så illa så jag efter träffat en ortoped fick åka till Jönköping och göra en magnetröntgen på min rygg. Jag fick svaret för några dagar sedan och min ryggrad ser bra ut tack och lov, var riktigt nervös att jag hade fått diskbrock eller något liknande. Alltså var det “bara muskulärt” och nu de sista dagarna har det äntligen börjat släppa efter och jag har börjat kunna träna på skapligt igen. Fick även besöka en ortoped för min onda och trasiga fot som jag såg till att demolera på SSM finalen då jag tappade hanteln rakt på foten. det visade sig att när ortopeden böjde och bände på min svullna fot så kunde han se att jag hade ett hål mitt i foten och att en muskel hade gått av. Det enda jag kunde göra tills vidare är att låta det självläka sa han. Har fortfarande riktigt ont och foten är svullen. haltar när jag vaknar på natten för att gå o pissa och får stödja mig mot väggen. När jag kör strongman så gör det sjukt ont till en början men sen är det som att foten domnar bort och då går det bättre. Har även ont som fan i min triceps/armbåge. På WSM så var dom så snälla så vi fick en uppvärmningshantel innan medlyt där första objektet var en hantel på 110 kg. det lite mindre snälla var kanske att uppvärmnings hanteln vägde 105kg. och självklart lyckades det knäppa till i min armbåge när jag värmde upp på den “lätta” hanteln.

Så. Tillräckligt med självömkande nu. Har precis börjat på några program för mark och böj som jag sakta kommer stegra upp i med vikter och resan till WSM 2014 har börjat!! Har även lite event nu framöver och lite tv-projekt på gång så förhoppningsvis kommer ni att kunna se mig i tv rutan vad det lider.

Share

5 Responses so far.

 1. Fredrik Svensson skriver:

  Riktigt trist med skador. Vet hur galen man kan bli när kroppen säger nej men huvudet vill nåt helt annat.

  Hoppas du läker ihop snabbt och kan ösa på fullt ut.

 2. Fidde skriver:

  Kul att läsa dina inlägg och hoppas du fortsätter att uppdatera oss strongman intresserade 🙂

 3. Pierre Sorensen skriver:

  Krya på dig, du kommer tillbaka starkare än någonsin 🙂

 4. Johannes skriver:

  Tack gubbar!! Ja man börjar bli gammal 🙂 grymma prestationer utav dig Fredrik

 5. Fredrik Svensson skriver:

  Tack jo går bra nu. Men har krigat hårt mot skador. Men nu känns det hyfsat. Skulle vara kul med en saftig total på sl-vm.

Leave a Reply


*


Translate