MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
06

Tävlingsdag 1 – vänstern

Posted by Jonna Blind 1 Comment

Allt kändes bra, jag var laddad och för att vara vänstern så var även styrkan och snabbheten okej. På uppvärmningen. Första matchen var mot ryskan Alina och allt kändes fel och hon var starkare. Jag taggade upp mig åter igen till nästa match och den blev mot en brasilianska. Jag tänkte att Nu! Nu skulle jag ta det för det kändes ju ändå så bra innan.

Vi greppade, hon kunde visst knappt nån engelska så domaren sa till henne flera gånger om knogar och plötsligt gick starten. Jag fångade upp men hon kom ut på mina fingrar så det blev både svanhals på min handled och fingerpress. Vågade inte släppa för jag misstänker att de dömt det till förlust på mig och jag lyckades inte ta ett bättre grepp. Inom aarmbrytning betyder två förluster att man åker ut och det blev enkel matte i det här fallet.

Skärpning till i morgon! Då ska jag vara med i starten ordentligt och GÅ. Hålla ett fast grepp och bara trycka ned dem i kudden. Högern är min bättre arm och jag ska inte ge efter. Jag tänker gå långt för jag vet att jag kan!

Share

One Response so far.

  1. MAXstyrka skriver:

    Lycka till i morgon! Ge allt du har och lite till!

Leave a Reply


*


Translate