MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Nu kan man anmäla sin skola till skol-SM i armbrytning som arrangeras i Östersund den 14 december.

Det är Sveriges första skol-SM i armbrytning någonsin, och ersätter den traditionsenliga LuciaDunken. Den sista anmälningsdagen är den 30 november. Här kan ni anmäla just er skola.

Skol-SM är tävlingen för landets skolidrottsföreningar. Alla deltagare i skol-SM måste vara medlemmar av skolans skolidrottsförening. Skolidrottsföreningen måste sedan vara ansluten till Skolidrottsförbundet. Innan en anmälan till skol-SM blir aktuell måste detta uppfyllas. I vissa fall kan det ta minst ett par veckor att få allt på plats så se till att börja arbetet med att ha en förening iordning i mycket god tid. Läs mer om reglerna här.

Naglar

Share

Leave a Reply


*


Translate