MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
08

Film och besök av SVT

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Här är filmerna från tävlingen i Flen, lite surt känns det än så därför har jag inte orkat redigera dem så mycket. Dessutom när man ser en armbågsfoul så här i efterhand som inte blev dömd.

Igår fick jag besök av SVT’s reporter som gjorde ett reportage till Västerbottensnytt. Två timmar senare med tandvärk i armen var det klart och han åkte. Idag kom två reportrar från Oddasat och gjorde en liknande grej men med mer inriktning mot det samiska. Jag tycker det är kul att armbrytningen kommer med mer i media så fler kan få upp ögonen för sporten!

Dessutom kan jag säga att jag inte bara tänker på armbrytning nästan all vaken tid utan jag drömmer även om det. Så pass att jag vaknade till av att jag bröt i sömnen.

Share

Leave a Reply


*


Translate