MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
30

Fullt ös!

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Fullspäckat schema! Jag har fått jobb så jag pendlar än hit och än dit. Samtidigt som jag ska kombinera jobbet med allt med armbrytningen. Så förra veckan tog jag ledigt på torsdagen för att demonstrera armbrytning på fler skolor, denna gång i Umeå tillsammans med några från armbrytargymnasiet och Heidi Andersson. Det gick bra, intresse och talanger fanns och jag stannade och tränade på kvällen då vi kom tillbaka.

På fredag eftermiddag körde jag åter igen till Storuman för vi skulle ha träningsläger inför Skol-SM. Min multisportande släkting Lisa Skoglund hade anordnat det och det var tufft, svettigt men underbart roligt. På fredagen fick vi även gå grundutbildningen för domare så jag kanske ska hoppa in och döma under Skol-SM.

Det sista av allt vi gjorde på lägret var att ha en liten tävling i Rolling Thunder. Jag säger inte vad jag tog men jag ökade med 3.75 kg sen sist jag provade och slutade som tvåa av tjejerna.

Sen har jag varit på framsidan och i ett kort reportage i Lokaltidningen, var i radio i morse och jag ska vara med i nyaste Samefolket också. Det är riktigt grymt att armbrytning får uppmärksamhet i media! Sen har jag även blivit igenkänd nu när jag varit utanför Klimpfjälls gränser. Roligt med de som vågar komma fram och visa intresse.

Här är radioinslaget, jag pratar direkt i början av programmet:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2327&artikel=5689316

Idag överraskade Krigge, vår kameraman, med att lägga upp en film om mig med klipp från mina tävlingar och träning. Stort tack och här är en riktigt grym video på mig om jag får säga det själv:

Share

Leave a Reply


*


Translate