MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Denna vecka har jag varit med i två olika nyhetsinslag om mig och armbrytningen, både i rikstäckande och regional tv. De kan ni se i några dagar till här: https://maxstyrka.se/2013/10/maxstyrkas-bloggare-i-svt/

Men även fast jag varit på tv och i flera tidningar på senaste tiden så känns det som vanligt och jag tror inte att många skulle komma och känna igen mig. Isolerad i fjällen som jag är så är jag rätt ovetande om vad som händer runt om i Sverige så jag tänker att det ska väl vara som det är här på andra ställen med. Här hemma så är jag bara en liten tjej på 50 kilo som hjälper till så gott jag kan och är som vem som helst. Nu i veckan jobbar vi med renarna och de bryr sig inte om jag är världsfyra utan de försöker bara komma ur mitt grepp om dem och min vikt utgör inte så stor nytta som ankare.

b3ecdc98-19bb-4398-9744-32decc64aaec

Det är kul att många sett inslagen om mig och gett positiva kommentarer, jag tycker själv att de blev väldigt bra. Jag kunde både se och höra på dem själv utan att tycka det var jobbigt. Sen som en vän sa, det är fint att få höra om några positiva nyheter med och inte bara om nedskärningar, rån och folk det går dåligt för. Så fortsätt kämpa tänker jag och det ska ni också tänka! Var en sån som det går bra för och se det bra ni gör. Sen om det kommer med i nyheterna eller inte spelar mindre roll bara man själv vet vad man gjort och är nöjd. Var inte heller rädd för att tala om att “Det här gjorde jag bra!” Utan att skryta för mycket för det kan inspirera och motivera ännu en.

Share

One Response so far.

  1. Joachim skriver:

    Kul att läsa hur du tänker! Ska titta på klippet sen när jag kommer hem från jobbet också

Leave a Reply


*


Translate