MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
22

Liten uppdatering med film

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

Då har en vecka till gått. Träningen flyter på men går lite på sparlåga. Igår var det benträning med fokus på knäböj och benpress. Vi lastade på lite extra i benpressen och Simon filmade det tyngsta setet, se nedan.

På lördag ska Simon och jag åka till Anders Lindbladh i Ystad där Anders arrangerar en grepptävling. Det ska bli skoj, greppet har känts riktigt bra det sista så jag är förväntansfull! Vi tävlar i 4 olika greppgrenar, jag återkommer med resultat!!!

Förra årets tävling

Vi gör en skogsbilväg nu och därför sprängde vi bort ett berg som var ivägen. Jag har sorterat ut stenblock i olika storlekar för att kunna träna blockpress, man får passa på när det finns möjlighet! 🙂

grävare

Film från benpressen:

Share

Leave a Reply


*


Translate