MAXstyrka

Allt inom kraftsport

I morse då jag låg och njöt av att ha fått sova i min egen säng och få vara på hemmaplan och sängen hindrade mig från att kliva upp och göra dagens sysslor, så ringde telefonen. Den kommande kvarten hade jag hunnit studsa upp från sängen, ringa mamma och tjoa lite (läs en massa) och uppdaterat min status på Facebook. Telefonen har sedan gått varm sen dess. Varför denna plötsliga uppståndelse kan man undra? Jo det är så att jag är bäst! Eller i alla fall tredje bästa. I världen.

Efter dopingkontrollerna under årets VM i Polen har tolv personer blivit tagna för doping. En av dem var en av medaljörerna i min viktklass. Så min fjärdeplacering i Senior damer -50 blev i stället till ett VM brons!

Inga ord kan förklara hur lycklig jag är och jag går runt i ett litet glädjerus och fattar egentligen ingenting. Dagens sysslor är bortglömda och jag tycker inte att det gör något. Det tar jag i morgon, för idag ska jag njuta av min maximala lycka!

Share

4 Responses so far.

 1. Henrik Svedlund skriver:

  Grattis!
  Det hade såklart varit ännu roligare att vinna medaljen vid bordet. Men när de andra fuskar så är det bra att de åker dit.

  Grattis!

  • Jonna Blind skriver:

   Klart att det hade varit grymt att få stå på pallen och ta emot medaljen! Och tråkigt att sånt här ska förekomma. Men jag får se positivt att nu fick jag bli glad över min placering två gånger 🙂
   Stort tack!

 2. MAXstyrka skriver:

  Stort grattis! Välförtjänt!

Leave a Reply


*


Translate