MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
03

Veckan så långt med lite ego-bilder :)

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

I måndags blev det marklyft med reverse bands för att simulera dräktlyft. Det tyngsta setet landade på 270 kg där jag reppade tills jag var HELT slut. Sedan rodd, core och greppträning.

Igår ett presspass bestående av sned bänk, hantelpress, smal bänk och baksida axlar.

Och ikväll lite knäböj som känns ovant eftersom jag inte kört det alls under tävlingssäsongen. Gick upp till 220 men David klagade på djupet så vi filmade och det var ingen vacker syn. Så jag la av vikt och gick ass to grass och då kom jag ihåg hur jag knäböjer! Helt plötsligt kändes allt jättenaturligt igen, tack David!

Bjuder även på lite bilder, tagna på jobbet igårkväll, som avslöjar dagsformen 🙂 Lite suddiga, men men…

IMG_0872 IMG_0902

Share

Leave a Reply


*


Translate