MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
27

Vi kör på!!

Posted by Johannes Årsjö 2 Comments

Jahopp

Det tränas på i rätt så bra takt och i den mån jag kan, Jag fick jue drass med ryggen i drygt en månad efter WSM och sen när den hade återhämtat sig och jag tänkte att nu jävlar kör vi på så visade det sig att armbågen jag gjorde illa på WSM var lågnt ifrån ok. Va och gjorde ultra ljud på armbågen förra veckan, det visade sig att det var en bristning i tricepsfästet som fäster och löper just över armbågen. Nu har det även blivit någon satans kraftig inflammation kring hela armbågen så även min bicep strålar konstant. Man blir bra less ibland, Speciellt nu denna tid på året när man verkligen har tid för att kötta på för att sedan när tävlings sesången börjar dra igång ta det lite lugnare med den statiska träningen med större inriktning på att bara hålla sig fräsch.

Det va nog allt det roliga jag hade att berätta den här gången. Nästa gång lovar jag att berätta något som är jävligt häftigt, skulle nog utan att skämmas kunna säga att det är det häftigaste som hänt i Sverige när det kommer till syrkesport på tio år!!!

Share

2 Responses so far.

  1. Ronny (1980g på Youtube) skriver:

    Dina sista meningar låter mycket intressanta. Ser fram i mot att läsa mer om detta.
    Krya på dig Johannes.

  2. Fredrik Svensson skriver:

    Slå Noréns 406 godkänt på tävling vore stort.

Leave a Reply


*


Translate