MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
16

Gårdsköp och tidningsreportage

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

Inte mycket att skryta om i träningsväg, men det rullar på. Imorgon blir det dock grenträning, ska bli skoj!

Igår köpte jag min föräldragård Kärvaryd, så nu är jag inte dräng längre utan bonde! 🙂 Vad vi vet så är jag den 9:e generationen i rakt nedstigande led som driver gården, kan vara ännu längre tillbaka men det vet vi inte. Pappa håller på att släktforska om det, än så länge har vi kommit tillbaka till slutet på 1600-talet. Det är med stolthet och ansvar som jag tar över gården och jag ska fortsätta att sköta den lika bra som mina förfäder!

suno

Nedan finns ett välskrivet reportage som publicerades i lokaltidningen Värnamo Nyheter i tisdags, dock inte så stort reportage som det var tänkt från början. Lite synd när vi för en gångs skull får lite publicitet för sporten men naturligtvis ändå jättekul och hedrande att få vara med!

vn

Share

Leave a Reply


*


Translate