MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
03

Polen, jobb och Hedemora

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Igår var många ute och firade halloween medan jag var hemma och packade i flera timmar och bara tog det lugnt. Skönt att bara vara hemma nu innan jag ska åka. Kommer ha fullt upp de kommande tre veckorna och jag fattar inte hur jag hunnit allt i helgen då jag jobbat extra på mitt gamla jobb. På onsdag direkt efter jobbet så åker jag med nattåg till Stockholm för att sen åka till Polen.

Nemiroff går av stapeln med invägning på fredag, vänstern på lördag och högern på söndag. Ska bli kul att se vilka som är där och kul att tävla! Jag är inte så orolig över vikten men ska för säkerhetsskull låna vågen på sjukhuset för det är nog inte mycket marginal.

Jag kommer hem därifrån på tisdagen veckan efter och på fredagen åker jag med ett Storumangäng till Hedemora på träningsläger över helgen. Mer om träningslägret kommer när det närmar sig.

Det känns fortfarande helt ofattbart att jag fick tredjeplatsen. Nu på Nemiroff kommer jag säkert möta flera av dem igen utom hon som blev tagen för doping. Mitt mål blir ändå som på VM ungefär, jag ska vinna en match. Det är fortfarande oerhört bra motstånd och jag ska vara nöjd om jag vinner en match. Ändringen med målet är vänstern, jag ska vinna en match även med den.

Share

Leave a Reply


*


Translate