MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
25

Tävling på söndag!

Posted by Sebastian Davidsson 2 Comments

I veckan som varit har jag kört 4 pass varav 1 strongmanpass igår så nu börjar jag komma igång med träningen på allvar igen!

Jag kör medvetet inte jättetung grenträning än men var ändå uppe mot 400 kg i oket på rekordtid, körde serier med upp till 200-stenen (utan tejp 🙂 ) och striktpressade stock nästan till pb-vikt efter några tunga set innan. Och såhär dagen efter så känner jag mig fräsch i kroppen, känns lovande!

Nu blir det några gympass till och på söndag kl 13.00 ska jag tävla i Max Grip Challenge på fitnessfestivalen i Göteborg. Ska bli skoj! Förra året kom jag delad 3:a med 95.5 kg. Jag hoppas slå det i år, greppet har dock inte känts så starkt de sista veckorna efter fingerskadan så vi får se. Ska hursomhelst bli kul att tävla igen och jag har även lurat med min syster Susanna som ska tävla i damklassen. Hon har ett grymt grepp vilket kommer visa sig på söndag!!!

Share

2 Responses so far.

  1. Fredrik Svensson skriver:

    Lycka till. Vad gör damerna i Rolling thunder?

  2. Sebastian Davidsson skriver:

    Tack Fredrik!
    Förra året räckte 43 kg för vinst, i år vet jag iaf en som kommer lyfta mer 🙂

Leave a Reply


*


Translate