MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
19

Träningsläger

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Jag hann inte vara hemma många dagar innan det var dags att resa igen. Fredag morgon blev jag upplockad av en minibuss som Storuman Armsport hyrt från Bjuhrs verkstad och så rullade vi ner mot Hedemora i Dalarna. Vi tog god tid på oss och kom fram lagom till middag så vi mötte upp ett till gäng på vandrarhemmet där vi skulle bo över helgen.

Till det här träningslägret hade de bjudit in världsstjärnor som Engin Terzi, Janis Amolins and Ekaterina Larina som tillsammans med bland andra vår egna Heidi Andersson gav oss rikligt med tips och feedback. Ekaterina hade även med sig en talang från juniorsidan i Ryssland, Alena Avtushkova.

Det blev fullspäckat med armbrytning, gymövningar och annat smått och gott. Jag kände att jag fick till vänstern lite bättre och den kändes inte lika osäker. Om jag bara kommer ihåg hälften av allt som sagt så är det bra! Dessutom så är det som alltid så otroligt kul att få träffa de andra armbrytarna som är utspridda i vårat avlånga land.

Det som känns lite tråkigt är min högra armbåge som gör lite ont, så nu blir det att lägga upp ett passande träningsschema fram till jul ungefär.

Dessutom så har jag en nyhet som jag tänkte ta här och nu. Svensk Armsport har en elitsatsning och där ingår även jag nu. Så utöver min klubb så har jag även hjälp och stöd därifrån. Det känns riktigt bra och jag känner mig välkomnad av gruppen och tror det blir något positivt.

Namnlös

Share

Leave a Reply


*


Translate