MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
05

Uppskattning

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Hur många gånger har inte du tänkt att du ska städa och du ska just gå och hämta dammsugaren då någon kommer och klagar över hur skräpigt det är och du tappar lusten totalt. Eller att du HAR städat och får höra sen att “du har ju inte städat så..” då det inte märks nån timme senare för man har tre hundar. Eller att du dammsugit, torkat golv, vattnat blommor och flera andra saker och så får man klagomål för att man inte ställt undan disken. Syns det inte så är det ju inte gjort, eller?

Det finns fler saker; är man aldrig på gymmet så kan folk tro att man aldrig tränar. Är man sällan på fest så är man automatiskt en soffliggande tråkmåns. Råkar man alltid träffas på en ätardag så ser det ut som om man äter så jämt. “Tjejer kan inte få så grova muskler utan doping” för de få som har det ser inte alla hur hårt de faktiskt jobbar för sina kroppar.

Om det däremot kommer någon och säger: ÅH vad bra att du har dammsugit! så känner du en motivation till att göra det fler gånger. (Okej det var ett dåligt exempel, dammsuga gör man nog få för att det är kul än hur mycket positivt man får). Men det jag menar är, då folk gläds för det du gör, åstadkommer, framstegen och ser en för den man är, då känns allt mycket roligare. Man får motivation till att fortsätta.

Jag är oerhört glad över det stöd jag får från familj, släkt, vänner, ortsbefolkning och andra. Även om jag är borta mycket. Eller om jag blir på dåligt humör då jag inte kunnat träna. Eller har bacillskräck och helst inte umgås med nån som snorar. Eller är trött i armarna efter en intensiv träning eller tävling.

Se inte de saker som någon INTE har gjort utan se de saker personen i fråga faktiskt GÖR. Stötta varandra och tycker du nu att någon aldrig gör nånting, stötta och uppmuntra i stället för att klaga. Det kan finnas orsaker annat än lathet bakom. Under kan ske med rätt sporre och peppning och kanske även jag skulle kunna tycka det är kul att dammsuga en vacker dag.

Share

Leave a Reply


*


Translate