MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
24

Vad händer

Posted by Johannes Årsjö 3 Comments

Jo det känns väl lite som att skadorna börjar läka ihop, jag vet att detta är just det korkaste man kan säga för då kommer dom oftast tillbaka som ett brev på posten. Har väl inte gjort några super prestationer ännu under min träning men jag nöter på så hårt jag kan med basövningarna som jag ändå kör relativt tungt i just nu. Ska man komma någonstans får man oftast ligga på gränsen till att skada sig när man har kommit till en viss nivå. Jag nöter på med väldigt tung böj just nu vilket jag tror (om jag håller) kommer va ett vinnande koncept till nästa säsong. Mitt största problem när jag nöter på med tung böj är att jag oftast pajar mina biceps, nu har jag breddat greppet så mycket det går, det negativa med det är att jag tycker jag tappar mycket tryck då det känns mest som att stången bara ligger där på axlarna när jag går ut med vikten utan någon rejäl stadga i kroppen men bättre det än ingen böj alls.

Nu ska jag smaska i mig en påse chips toppat med en flötig pizza, lägger sig som bomull runt midjan, Perfekt!!!!

Share

3 Responses so far.

 1. Fredrik Svensson skriver:

  Kul att höra att skadorna börjar gå till sig.

  Tung böj? vilka vikter bollar du med nu?

 2. Johannes skriver:

  Ja tung och tung, förra passet gjorde jag 2 femmor på 270 och nästa pass är det 2 femmor på 280 och så vidare, och med bara bälte såklart. Själv da, blir det någon Strongman comeback?

 3. Fredrik Svensson skriver:

  Det blir det men inte förens 2015. Har bänk vm på hemma plan i maj då. Sedan vill jag slå norens 1077.5 och mot 1100 i sl. Så fullt fokus på det. Men ska absolut tävla i strongman igen.

Leave a Reply


*


Translate