MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
10

vm silver i bänken och 7a totalt.

Posted by Standardspråk för webbplatsen 5 Comments

Då var vm över slutade 7a med serien 372.5-355-322.5=1050. Svenskt rekord i böj och totalt samt del grens silver i bänk. Träningen innan har gått bra så visste att jag var iform men drogpå mig en förkylning ssista veckan som störde.

Böjen: satt 3 godkända 355-367.5-372.5 nytt svenskt rekord. Får man va nöjd med men internationellt min sämsta gren tappar enormt med kilon. Dom bästa gör så sjukt mycket.

Bänk: topp rankad och hade ett wr att försvara. Ukrainarn gick in på 352.5 och vägde mindre så hade behövt 355 för mig. Det vågar jag inte starta på. Så satt 347.5 första som kom säkert. Höjde till 355 för ledning som kom bra och godkänt. Tyvärr slog ukrainarn mitt wr genom att göra 362.5. Jag gick wr 363 i sista men tyvärr bom. Ukrainarn gjorde även 370 i sista så gick inte att göra nåt åt. Självklart surt att bli av med wr. Men gjorde min näst bästa bänk tävling i min karriär så kan inte va missnöjd.

Mark: här har jag lagt om tekniken lite och det har funkat bra på träning. Drog 330 på träning för några veckor sedan med mersmak så hade nog form för 340. Men tyvärr stämde inte tekniken på tävlingen så det blev en liten besvikelse. Gjorde 310-322.5 sedan bom 330. Men 322.5 är ändå godkänt för mig men hade hoppats på mer.

Sammanlagt: svenskt rekord med 1050 så det är bra. Känner att jag har mer också. Lars norens 1077.5 känns inte helt omöjligt nästa år. Även drömgränsen 1100kg är inom räckhåll. Tyvärr är det lite trist att det i Plussen nu är 3 fullständiga freak som gör att total medaljer är helt omöjligt att få. För bara ett par år sedan hade mitt 1050 räckt till guld och medaljer.

Share

5 Responses so far.

 1. MAXstyrka skriver:

  Grymt bra jobbat, och grattis till silvret!

 2. Fredrik Svensson skriver:

  Tackar.

 3. Henrik Svedlund skriver:

  Grattis!
  Sjua i det sällskapet är inte illa.
  Nya svenska rekord också.

  För några år sen räckte resultat strax över 1000 för guld. Nu finns det tre som gör långt över 1100…

 4. Fredrik Svensson skriver:

  Ja mitt resultat hade räckt till guld och medalj för några år sedan. Denna trio som är topp 3 gör helt galna resultat.

 5. Fredrik Svensson skriver:

  Är ju i böjen nivån har rusat iväg rejält. Fattar inte riktigt varför. Har inte kommit nå värre utrustning på typ 5år.

Leave a Reply


*


Translate