MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
23

215 kg atlassten med filmbevis!

Posted by Sebastian Davidsson 1 Comment

En bra träningsvecka har avverkats! Jag börjar nu träna tyngre inför stundande säsong och kroppen har inget emot det alls, tvärtom 🙂

Det intressantaste passet jag kört måste varit igår då vi grentränade I Vaggeryd. Jag fortsatte att nöta på mina svagheter press och ok. Denna gången blev det apollons axel som jag vände första reppet från marken och sen reppade jag strikt från bröstet och upp. I oket så körde jag inte supertungt utan gick på 335 kg där jag gick lite längre sträckor för uthålligheten.

David körde stock och han bokstavligt talat lekte med 190 kg!!! Helt sjukt, ska bli mycket spännande att se vad han kommer lyfta framöver!

Vi brukar avsluta passet med att lyfta sten. För min del mest för det är så kul! Jag körde inga serier utan nöjde mig med singellyft till 1.20 m. 185 var jättelätt så fram med 200 som också var jättelätt. Då fick jag snilleblixten att testa den ökända 215 kg stenen som nu finns i Vaggeryd. Jag har inte lyft något alls på den under denna säsongen utan sist var i november förra året då jag la upp den på 1.30 m.

Nu visste jag inte alls hur tung den skulle vara så jag bestämde mig för höjden 1.20 m. Den var faktiskt mycket lättare än jag trodde trots ingen tejp och halvtaskigt klister (men mycket POWER såklart :)) Så det blir att reppa på den framöver och kanske fixa tyngre sten!?

De senaste ryggpassen har varit dagen efter grenpassen så jag har roat mig med att köra styrkevändningar, en övning jag inte kört mycket den sista tiden. Men jag ska köra den mer nu, riktigt bra explosivitetsträning! Även att min teknik är värdelös så brände jag av en 5:a på 130 ikväll vilket känns helt ok.

Nästa inlägg kommer handla om min kosthållning och en mycket viktig sponsor jag har. Det vill ni inte missa kan jag lova! Så håll ögonen öppna 🙂

Bjuder på en liten film också! God Jul från BONDEN i Kärvaryd! 🙂

[youtube YdEtypHpSF0]

Share

One Response so far.

  1. Mathew skriver:

    I love every part about this song the intro is nice and soothing with a great ttaisnrion into the beat, and then finally into this awesome happy country beat love it bro

Leave a Reply


*


Translate