MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Intresse för att arrangera Sveriges Starkaste Man eller kval till Sveriges Starkaste Man

Vid Sveriges Starkaste Man 2013 utsågs Anders Axklo, Stefan Ringdahl och Andreas Rosell till att fungera som styrgrupp för Sveriges Starkaste man och kvalen dit. Detta för att minimera risken av osämja mellan olika aktiva rörande hur tävlingarna skall vara utformade och vilka regler som ska tillämpas. Finalen ska hållas under sensommaren, och kvalen jämt fördelande under säsongen fram till detta.

För att komma ifråga för att arrangera ett kval eller finalen vill styrgruppen ha in en intresseanmälan innehållande följande:

  • Tid och plats
  • Ansvarig arrangör, fysisk eller juridisk person
  • Boende och eventuella kringarrangemang
  • Ekonomiska förutsättningar, prispengar, boendekostnad m.m. För finalen förutsätts att samtliga omkostnader på plats för 10 tävlande täcks av arrangören. En enkel budget bör bifogas för att styrka de angivna förutsättningarna.
  • Eventuell mediaexponering, inspelning eller webcast.
  • Tävlingsledning, grenansvarig, domare och sekretariat. Nyckelfunktionerna skall vara namngivna, och inte tävlande.
  • Planerade grenar, dels för tävlingen i sin helhet, och dels eventuella kvalgrenar, och genomförande av dessa. Detta ska endast vara ett förslag, det slutgiltiga genvalet bestäms i samråd med styrgruppen.

Er intresseanmälan skall vara inskickad till info@maxstyrka.se senast den 15 januari, och arrangörer kommer att utsess innan januaris utgång.

ssm2013johannes5

Share

Leave a Reply


*


Translate