MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
08

äntligen slog jag Anders sl rekord.

Posted by Standardspråk för webbplatsen 7 Comments

Tävlade på lag sm där det blev guld. Har i många år haftsom mål att slå anders johanssons bästa sl resultat med 1055. Gjorde 1050 på vm så visste att det fanns i kroppen. Planen var att gå på en ojämn rekord vikt i böj eller bänk för att slippa dra en 2.5 för 1057.5 utan att kunna göra 1055.5. Blev 3 godkända böjar 350-365-373 svenskt rekord.

I bänk gick jag in lätt 330 höjde till 345 som kom upp men inge vidare dagsform. Tänkte att jag måste ha 357.5 för att få med mig kilon. Missade hårfint. Faan bara ge upp totalen.

Tänkte att göra runt 320 för en bra total. Gick in 290 för att säkra upp lag guldet. Kändes grymt lätt. Höjde till 315 som också kom lätt. Faan vad behövs nu???? Räknade och 337.5 var vikten. Några coacher tyckte jag skulle gå typ 325 och ta anders rekord nån annan tävling. Men djävulen kom fram i mig och tänkte nu åker vi. 337.5 går vi. Gick in laddad till 1000 och bara slet upp vikten med mersmak. Film finns på min Facebook. Yes där satt den. Även ett 7år gammalt mark pers slogs. Nu är det bara ösa mot norens 1077.5.

Share

7 Responses so far.

 1. Henrik Svedlund skriver:

  Grattis!
  Svenskt rekord!
  Ett rejält sammanlagt resultat…

  Bara 20kg kvar till Noréns legendariska resultat.

 2. Henrik Svedlund skriver:

  Eller 22kg om man ska vara petig…

 3. Fredrik Svensson skriver:

  Tack. Jag har tävlingspers i varje delgren 1081kg nu. Skönt att marken lossnat. Nu känns inte uppemot 350kg som nån omöjlighet.

  Ja Norens rekord vore en dröm att slå. Sedan är inte 1100kg långt borta:)

 4. christoffer öberg skriver:

  riktigt bra jobbat..bara böjen som släpar nu.380-390 så kan du slå alla i totalen utom galningarna topp 3 och göra 1100kg sammanlagt

 5. Fredrik Svensson skriver:

  Tackar ja fattas kilo i böj. Det bra är att jag får böjarna godkända iallafall. 9 av 9 på 3 tävlingar.

  Ja synd på topp 3 på VM för bara nåt år sedan hade mina resultat varit vm guld eller medalj.

 6. uffe skriver:

  Norens rekord gjordes utan bänk tröja, om jag ej minns fel ? känns som att jämföra apelsiner och äpplen….

 7. Fredrik Svensson skriver:

  Jag vet Uffe han och mina resultat har helt skilda förutsättningar. Jag är även dopingfri i hela min karriär. Var knappast Noren han var avstängd 1 eller 2 gånger. Trots det var hans resultat väldigt imponerande.

  Men mitt och Anders resultat är jämförbar.

Leave a Reply


*


Translate