MAXstyrka

Allt inom kraftsport

julklappsguiden

Nu är det bara ett par veckor kvar till julafton, och eftersom många människor har svårt att finna inspiration till julklappar så kommer här ett gäng julklappstips på passande gåvor som ni kan ge bort till familj, vänner och släktingar. Sätt på en välljudande julskiva, värm upp glöggen, ta fram pepparkakorna och låt MAXstyrka guida er till den perfekta julklappen.

——————————————————————————————————————————————————

Till sonen: Captain of Crush

captainofcrushjulVad ger man till en som har allt utom ett manligt handslag? En gripper såklart! Captain of Crush är alltid bättre att leka med än en Rubiks kub, samtidigt som den är silverfärgad och matchar perfekt till julgransglittret. Den är samtidigt så pass liten och behändig att den med fördel kan användas som substitut till mandel i risgrynsgröten. Captain of Crush säljs på ironmind.com och på välsorterade gymbutiker.

——————————————————————————————————————————————————

Till brorsan: En enormt stor badboll

badbolljulDet är inte alla som kan stoltsera med en ryggstyrka som är stor nog att kunna lyfta en atlassten, men störst går först heter det ju. Därför är en enorm badboll den perfekta julklappen för den som inte har en tillräcklig fysik men fortfarande vill vara med och lyfta stora, runda saker. Den kanske inte kommer att ge dig några beundrande blickar på ditt lokala gym, men om du kombinerar badbollen med en bra brunkräm och en vaxad bikinilinje så kan du vara säker på att du i alla fall kommer få några trånande blickar på stranden. Badbollen hittar man hos coolstuff.se.

——————————————————————————————————————————————————

Till farsan: Dave’s Ghost Pepper Sauce

chilisasjulStyrka är alltid något positivt, så varför inte ge din far en stark sås som man kan ha till julmaten? Här är en sås som är baserat på världens starkaste chili, Naga Jolokia, och passar utmärkt till hemlagade köttbullar och Jansons. Ett par droppar chilisås i julmusten garanterar också ofrivilliga charader från de intet ont anade middagsgästerna. Efter julmaten lär man också kunna använda den som ammoniak inför ett hårt marklyftspass. Såsen kan du köpa på coolstuff.se.

——————————————————————————————————————————————————

Till frugan: Fit´n Clean

tvattmedeljulDiverse kroppsvätskor är vanligt förekommande under ett rejält styrkepass, och bieffekten av träningen blir således att kläderna blir svettiga och blöta. Det här problemet fixar man bäst genom att tvätta kläderna (!), och helst då med ett specialtvättmedel för att eliminera den sträva stanken som lätt kan bildas. Tvättmedlet är en perfekt julklapp till frugan, men ett tips att samtidigt även ge henne choklad, något smycke eller en bukett med blommor. Annars kanske du får titta på Karl-Bertil Jonson själv. Tvättmedlet hittar man på Teknikmagasinet och välsorterade gymbutiker.

——————————————————————————————————————————————————

Till farmor: Harakiri – Världens starkaste korv

harakirijulTiteln “årets julklapp” har tidigare bestått av bakmaskiner, kokböcker och surfplattor. 2008-års titelinnehavare var kanske den allra bästa: en upplevelse. Varför inte ge din farmor en upplevelse som hon sent ska glömma, genom att ta med henne till Gamla Stan i Stockholm och bjuda henne på lunch? Här står nämligen korvgubben Jesper Levin som säljer världens starkaste korv med det beryktade namnet Harakiri. Korven mäter ungefär 2.000.000 på scoville-skalan, och om din farmor lyckas äta upp korven inom fem minuter får hon dessutom en trevlig t-shirt.

——————————————————————————————————————————————————

Till faster: WSM-dvd:s

wsmjulHär är den perfekta julklappen för din historieintresserade faster: WSM-dvd:s. När faster för 68:e gången har berättat om Slaget vid Lützen, om Gustav Vasas skidvalla och om Mesopotamiens kulturskatt så kan det vara dags att hon får ta del av lite viktig historia för en gång skull. Tävlingen Världens Starkaste Man har genom åren gett oss magiska ögonblick, oförglömliga prestationer och odödliga profiler. Risken finns att faster nästkommande år berättar ingående om Jon Pal Sigmarsson, Mariusz Pudzianowski och Zydrunas Savickas, men det kan man stå ut med. DVD:erna köper ni på den officiella hemsidan för WSM.

——————————————————————————————————————————————————

Till dottern: En skäggmössa

beardmossajulTomten har inte patent på skägg, även om man nu skulle kunna tro det. Men vad gör man om man inte har en lika maskulin ansiktsbehåring som julikonen? Det finns flera lösningar på problemet, men om man vill undvika att använda katter och silvertejp så är det smidigaste sättet att helt sonika köpa en skäggmössa. Skägget är dessutom avtagbart, och kan när helst man behagar sättas på igen. Skäggmössan hittar ni på coolstuff.se och blir en perfekt julklapp till dottern.

——————————————————————————————————————————————————

Till morsan: Wrist wraps

wristwrapjulGrytvantar och grytunderlägg hör julen till, men dessa är tämligen värdelösa som handledsskydd när man kör bänkpress, som ju också hör julen till. Däremot fungerar ett par prima wrist wraps ypperligt för att skydda handlederna, samtidigt som de också fungerar att ha som grytunderlägg och grytvantar. Som om inte det vore nog så kan man ersätta misteln med en linda. Vem har inte drömt om att få hångla under en wrist wrap? Dessa köper du hos Wahlanders och blir en perfekt julklapp till din ömma moder.

——————————————————————————————————————————————————

Till maken: Fat Gripz

fatgripzjulHar du någon gång önskat att prinskorvarna var tjockare än ett ringfinger? Misströsta då icke, för lösningen stavas Fat Gripz. Fat Gripz är nämligen utformat för att göra smala saker tjockare, och med det i åtanke är det bara fantasin som sätter gränserna. Fat Gripz går att köpa på mmsports.se, och blir en perfekt present till din äkta make.

——————————————————————————————————————————————————

Share

Leave a Reply


*


Translate