MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
16

Liten uppdatering med film

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

Det var nästan 2 veckor sen jag skrev här sist. Under den tiden så jag hunnit med att träna ett antal pass fast några pass fick jag avstå då jag lyssnade på kroppen som sa att jag höll på att bli sjuk. Så jag vilade och tog det lugnt och blev snabbt bättre igen!

Igår var jag i Vaggeryd för grenträning med ett stort gott gäng! För min del låg fokuset på stocklyft, ok (över 400 kg för första gången sen i somras) och atlasstenar där jag tränade på att lyfta på hög höjd vilket jag behöver bli bättre på. Upp till 1.80 m lades 120 kg:s stenen upp massa gånger.

Jag kände mig stark i stocken och var uppe på 120 kg strikt. Sedan la David på 160 kg och förnedrade mig totalt, se filmen. Grym presstyrka, ska bli spännande att se vad han maxar nästa gång!!!

Nu ska jag ut och köra mark med herr Ottosson!

Share

Leave a Reply


*


Translate