MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
15

Sveriges första Skol-SM i armbrytning

Posted by Jonna Blind 0 Comment

I måndags kom jag hem från Göteborg och jag har haft det jättebra där. Tyvärr hann jag inte stanna så jag kunde vara med på någon av göteborgarnas träning men hade tur och fick träna gratis på ett gym.

Igår var det däremot dags för Sveriges första Skol-IF i Armbrytning i Östersund. Jag har åkt runt på sammanlagt sju skolor och de andra har också åkt runt på skolor och värvat elever. Skol-IF i handboll som är en större sport hade med tio skolor. Vi fick ihop 20 skolor och ca 80 elever! Över förväntan och det blev jättebra. Det höll tiderna, det var proffsigt och jag har bara hört positiva kommentarer. Här finns resultatlistor och bilder från tävlingen: http://www.armbrytargymnasiet.se/

Skärmklipp

Det var dessutom även premiär för mig, jag tog ju domarutbildning under träningslägret i höst. Nu var det dags att prova på att vara domare i praktiken med och det var en lämplig tävling att starta på. I början kändes det jätteosäkert. Men jag tog åt mig av tipsen och det kändes bättre och bättre. Jag gjorde inte något större fel och det var rätt kul ändå även om man blir jättetrött i huvudet av det.

Nu är det inte länge fram till nytt år och min plan för resten av månaden är att träna lugnt, köra lite rehab då mina fästen och ligament haft ett tufft år.

1505326_10153597421245075_1368431803_n

Share

Leave a Reply


*


Translate