MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
08

Bra start på det nya året

Posted by Sebastian Davidsson 6 Comments

Träningen går kanon och jag börjar bli riktigt motiverad och laddad inför kommande säsong! Ett bevis på det är att jag några gånger inte haft några träningskompisar hemma utan fått gå ut på gårdens gym och träna själv. Det kan ofta vara svårt att det blir av då, om ingen är med och tränar, men jag har kört både ett böj- och ett markpass själv och ändå tagit ut mig ordentligt 🙂

I söndags blev det grenträning och jag lyckades glömma mina tights så jag tränade i ett par vanliga träningsbyxor. När det var dags att lyfta sten, så ville jag inte smutsa ner mina byxor. Hur göra då? Jo, det var bara att köra helt “RAW” dvs i kalsonger haha 🙂

kalssten

Igår var jag i Borås hos Markus Greus som hälper mig att hålla mig skadefri. Det gör han så bra så att jag nu är helt besvärsfri, allt är tiptop! Så nu lägger vi mycket fokus på bålstabiliteten där jag har fått ett specialanpassat program som jag kör minst en gång i veckan.

Ikväll påbörjade jag ett OrtMag-program i marken, ett 11 veckors program som funkat bra för mig tidigare. Idag var det lätt och fint, men vikterna kommer successivt att höjas så det ska bli spännande att se om jag klarar hela programmet!

Share

6 Responses so far.

  1. maattee10 skriver:

    riktigt kul att allt är grymt:) jag fick mig ett skratt angående kalsongerna:D men vad ska man göra;)

  2. MAXstyrka skriver:

    Utan vare sig byxor eller “kondomer”. Bara power!

  3. Fredrik Svensson skriver:

    Starkt.

Leave a Reply


*


Translate