MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
20

Grenträning i Vaggeryd med film

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

Jag har inte skrivit så mycket här det sista och det beror på att jag under förra veckan var ambassadör för Facebook-sidan Gnosjöandan. Där har jag delat med mig av både det ena och det andra. Har du Facebook, gå gärna in och kika!

Träningen har flutit på som vanligt och allt går som det ska. Igår körde vi grenträning i Vaggeryd.  Jag körde apollon strikt, ok, farmers hold och sten. Jag var på 215 kg:s stenen och fick för mig att jag skulle göra en 3:a på den vilket jag inte lyckats med tidigare. Det gick nästan vägen, jag fick tyvärr inte upp stenen i famnen på 3:e reppet annars tror jag det hade gått. Men men, det tar vi en annan gång.

David provade för första gången 200 kg i stock och han satte den ganska komfortabelt på första försöket! Sjukt imponerande presstyrka!!! Björn Andre Solvang från Norge innehar det nordiska rekordet på 195 kg och det är inte många i världen som kommer upp på 200 kg så där har David en riktigt bra gren!

Ikväll var markdagen och jag har dragit igång ett OrtMag där kvällens vikter var 4×4 på 230, 2×260, 2×290 och 8×230. Jag har MYCKET träningsvärk i hamstrings och korsrygg efter gårdagens stenlyft så jag var i valet och kvalet, särskilt när mina båda träningskompisar Johan och Otto båda var krassliga så jag fick träna själv. Men jag körde på och klarade! Vikterna var ganska “lätta” men pumpen i hamstrings och korsrygg var inte att leka med. Nu får de musklerna vila några dagar!

Film från gårdagen:

Share

Leave a Reply


*


Translate