MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
18

sm guld i sl 370-347.5-327.5=1045

Posted by Standardspråk för webbplatsen 3 Comments

Där satt det 9e sm guldet. Hade inte toppat för denna tävling plus dåligt bröst.

Knäböj: började med 350 lätt och godkänt. Höjde till 370 som också var rätt lätt. Jag har själv svenska rekordet 373 höjde till 378 för att höja det lite böjde bra men 1dm från toppen fick jag lite framvikt och bom. Lite synd.

Bänken: ömmande i bröstet på värmningen men som tur är kändes det inget med tröja. Gick serien 325-340-347.5 som var ganska lätt. Grymt nöjd över bänken.

Marken: den såg jag framemot känns grymt bra på träningen. Runt 350 fanns i tankarna. Gick in 302.5 hur lätt som helst. Höjde till 327.5 som kom väldigt enkelt men kände att greppey kändes dåligt. Höjde till 342.5 pers i mark och för jämna 1060 som hade varit pers. Drog vikten inte alltför tungt. Men strax ovanför knäna börja den glida i höger handen.lyckafes hålla den hela ända tills jag rätta ut men då tappar jag den i toppen jävla fröken händer. Irriterande. Grund och botten svag i händerna. Men dålig kvalité på vissa stänger. På lag sm drog jag 337.5 stod 5sek i toppen och höll och den satt som jutet. Var en ny eleiko stång. Men var markant sämre räfflor på höger sida.

Men men jag som måste göra jobbet och träna grepp seriöst nu. Har rygg styrka för 350.

Share

3 Responses so far.

 1. MAXstyrka skriver:

  Stort grattis! Grymt jobbat!

 2. Henrik Svedlund skriver:

  Grattis! Mycket bra.
  Hoppas att du kan närma dig 1100 så småningom.
  Mot VM!

 3. Fredrik Svensson skriver:

  Tack jag siktar på det känns inte omöjligt.

Leave a Reply


*


Translate