MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Lördagen, den 22:a februari kommer Skandinaviens största tävling, The Golden Arm Championships, att äga rum i Eskilstuna. Turneringen börjar kl. 11:00.

Det är en tävling som lockar armbrytare från hela landet, från nybörjare till elit, samt armbrytare från hela världen till denna tävling. Även delar av det kazakstanska landslaget kommer till tävlingen. De flesta armbrytarna i Sverige tävlar här för att få ett ordentligt genrep inför SM som i år hålls den 27-30 mars i Vimmerby. Bland dessa armbrytare som oftast far på denna tävling är världslirarna Klara Bohlin Thysell från Team Stockholm Armwrestling, Skåne Armsport´s Niklas Nannestad, Tatyana Verina från Kazakstan som är världsmästare i Senior Damer -50 och många, många fler.

S.A.TV kommer självklar vara på plats och filma tävlingen.

Share

One Response so far.

  1. […] det dra ihop sig för tävling, den 21 februari åker vi upp till Eskilstuna för att tävla i Golden Arm, Nordens största armbrytartävling och därpå SM i slutet av mars som hålls i Vimmerby. Det ska […]

Leave a Reply


*


Translate