MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
19

Träning här och där

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Om lite mer än en månad är det tävling i Eskilstuna. Golden Arm, aldrig varit på den förut men det ska bli kul! Då hinner man göra en tävling i alla fall innan det är dags för SM i mars.

I torsdags var jag på armbrytningen för första gången för i år, det är inte alltid så lätt att ta sig dit då det är en bit att köra. Vi har börjat med en ny sak att vi värmer upp extra och samtidigt tränar lite armbrytarspecifikt. Mina armar fick sån otrolig pump så när vi skulle börja bryta som vanligt så kunde jag knappt greppa. Men det var kul när man väl satt sig in i vad man skulle göra och när och det gav nog mer än att bara köra vanligt.

Jag har satt lite extra fokus nu på senaste på fingrar och handleder så jag har kört lite sånt då och då när jag haft tid. Nu till veckan ska jag skaffa gymkort i Vilhelmina då jag fått fortsatt jobb så då kan jag träna nån dag där varje vecka efter jobbet. Då kommer min inre stress då jag inte tränat lägga sig också, det är inte alltid så lätt att motivera sig då man kommit hem och ska träna hemma.

Men ikväll tog jag ett spontanpass och testade armhävningar med gummiband som extra motstånd. Det kändes inte så mycket tyngre i början men i slutet av varje set! Gjorde ett set av varje på chinsstången också. Det här att man kan bli uttittad på gym då man kör nån “konstig” armbrytarövning, det är okej för de tittar oftast lite i smyg. Men att mina tre hundar står och tittar på mig som att jag är dum i huvudet är nästan värre för de gör det under hela passet..

Share

Leave a Reply


*


Translate