MAXstyrka

Allt inom kraftsport

I måndags äntligen! Så köpte jag gymkort i Vilhelmina så jag kan träna efter jobbet då det passar. Det firade jag direkt med ett träningspass av handled och fingrar.
I tisdags blev det axlar, rygg och mage.
Onsdagen då jag skulle ha vilodag råkade jag vara med lite på idrotten på jobbet så jag klättrade rep, höll på lite i romerska ringarna och efter jobbet blev det en promenad med hundarna i skogen i en timme.
I torsdags körde jag till Storuman efter jobbet och fixade min rygg och nacke på Hälsoforum. Det behövdes verkligen! Jag kan röra nacken igen och blev rakare i ryggen. Sen så vet jag ju att man inte ska träna efteråt men kör jag väl till Storuman så måste jag träna. Så det blev armbrytning och lite gym.
fredagen kom äntligen vilodagen vilket nog var nödvändigt innan helgen.

Helgen kom och lördag bestod nästan bara av träning. Först ett pass med Heidi i Storuman… Sen ett pass med den grymma Antonia i Malå på eftermiddagen.
Det följdes upp av träningsvärk och en söndag då jag spelade innebandy från ca kl. 10.00 till kl. 15.00 med en kort lunch och korta pauser.
Idag, måndag, tränar jag inte och känner mig rätt stel. Men har varit i Umeå på en kurs i teckenspråk och ska ikväll köra tillbaka en bra bit efter vägen till Åsele för att vara hundvakt tillsammans med farfar som har flyttat ned dit för vintern tills våren kommer. Ny dag i morgon med jobb och mer träning!

Share

Leave a Reply


*


Translate