MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
02

Dags igen

Posted by Johannes Årsjö 0 Comment

Hallå där igen. För att uppdatera lite om vad som händer kan jag väl säga att allt jag kan träna just nu går riktigt bra. Min armbåge är fortfarande inte bra och en inflammation har spridit sig ner i biceps och bicepsfästet. Har satt kortison i armbågen utan någon större förbättring. Egentligen har jag inte så jätte ont i armbågen utan det gör visäntligt mycket ondare i biceps men jag är rätt så säker på att roten till det onda sitter i armbågen. Va och gjorde magnetröntgen på armbågen förra veckan så nu i veckan ska jag träffa en läkare som har tittat på bilderna som förhoppningsvis kan se vad det är för skada så vi kan börja behandla mer specifikt.

Har kört på riktigt bra i böj och marken, mycket yoke race ja allt som inte involverar armbåge och biceps något extremt. Har även haft mycket problem med ryggen men ibland kan något ont föra något gott med sig. Det är nästan lite pinsamt att man kommer på vissa saker efter så många år av träning som man kan tycka borde vara en självklarhet. Förut i marken har jag alltid haft bältet väldigt hårt spänt och aldrig dragit in någon luft i dragläget. För några pass sedan så hade jag så ont i ryggen så jag knappt kunde dra, då av ren slump släppte jag på bältet och drog in ordentligt med luft. jävlar vad bra det kändes. Veckan innan jag prövade detta gjorde jag en femma på 320 raw i marken och på femte reppet kunde jag känna hur magen trycktes innåt och jag blev lätt hängandes, som vanligt egentligen. Nu i fredags körde jag då med nya tekniken med mindre åtspännt bälte och mer luft i buken. Gjorde en femma på 330 raw i marken utan problem och det kändes fantastiskt bra. Rätt kul när man knäcker en nöt såhär 8år efter att man börja lyfta vikter som man oftast gjorde ett år in i träningen 2005 2006. Har väldigt höga förväntningar på marken nu till kommande sesång. En femma på 340 raw nästa vecka?, känns inte omöjligt 🙂

vi höres

Share

Leave a Reply


*


Translate