MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
14

Kämpar på med träningen.

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Tar det för tillfället rätt lugnt med vikterna. Har ingen viktig tävling förens i maj. Kör på mellanvikter var idag upp på 4 gånger 4 på 227.5kg i raw böj som gick rätt smidigt sedan en explosiv 5a på 245kg i mark. Har haft lite småkrångel med ett knä senaste veckan. Hoppas det går över fort.

Bänken är riktigt under isen. Fick innan SM för en månad en rejäl överansträngning i bägge brösten och nån form av skada på ena sidan. Kändes inget med bänktröjan på. Tog 2 veckor hel vila efter SM. Första passet gjorde det svin ont redan på 60kg. Tänkte vad faan är detta………….. så blev 10 dagar med Voltaren så har väl nu gått till sig hyfsat. Var upp på en 10a på 120kg sist smärtfritt. Så får höja lite varje pass. Som sagt tur man inte har nån tävling nu. Bara kämpa på.

Share

Leave a Reply


*


Translate