MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
15

Lite tung mark på film med mera

Posted by Johannes Årsjö 3 Comments

Tja!!

Slänger upp lite klipp från träningen. Jag fick min inbjudan till WSM för några veckor sedan men jag tror det tyvärr lutar åt att jag kommer få stå över WSM i år. Min armbåge är lågnt ifrån bra och det har precis börjat bli lite bättre så att åka på WSM skulle till 110% betyda att jag antagligen förstör den totalt och hela året kan vara slut. Sten, loading tunga pressar med mera har jag inte kunnat köra ordentligt eller överhuvudtaget på 6 månader nu så uppladdningen har jue varit katastrofal. Att åka på en tävling som WSM och inte kunna va så bra som jag kan va, vill jag inte, har ingenting att vinna på det. Hur tråkigt som helst, men alla beslut här i livet kan inte va lätta eller roliga.

Slänger in klippet nedan

Share

3 Responses so far.

  1. MAXstyrka skriver:

    Ruskigt bra! Synd att du kanske hoppar över WSM 2014, men det är som du säger smartare att undvika att skada dig och sedan kunna kötta på ordentligt nästa år.

  2. Björn skriver:

    Riktig synd med din armbåge och WSM men det är fullt förståeligt att du inte vill förvärra skadan. Jag har själv haft så allvarlig tennisarmbåge p.g.a. överträning att jag inte ens kunde lyft ett mjölkpaket. Gjorde allt för att bota det, vila, rehabövningar, åt antiinflatorisk medicin som Voltaren men inget hjälpte.

    Det som botade mig var Zyflamend, ett antiinflammatoriskt hälsokostpreparat som är väldigt stort i USA, i kombination med vila. Det fick mig bra så jag nu kan träna obehindrat. Har efter det rekommenderat Zyflamend till andra med inflammationer och de har blivit av med inflammationer i bl.a. axlar, underarmar och knän.

    Det är värt att kolla upp och testa, så vi kan få se dig vinna WSM i framtiden!

Leave a Reply


*


Translate