MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
24

Mycket på gång nu!

Posted by Sebastian Davidsson 1 Comment

Det var visst ett tag sen jag skrev här sist. Mycket som händer nu. Lite info 🙂

Träningsmässigt går allt precis som det ska, förutom en liten skada på baksida lår jag fick när jag testade mas-wrestling på Eazy Gym i Ystad hos Anders Lindbladh. Den skadan visade sig som tur var inte vara så allvarlig så efter några dagars vila har jag kunnat belasta allt fullt igen.

Jag var tävlingsledare på Sveriges Starkaste Dräng häromveckan. Mikael Gullander försvarade titeln på ett imponerande sätt genom att vinna alla grenarna! Det var en rolig dag, kul att se nya talanger komma fram. Här finns mer att läsa om tävlingen.

Vi i Kärvaryd har fått förtroendet att arrangera finalen i Sveriges Starkaste Man vilket är jätteskoj och ärofyllt! Den 16:e augusti på västernstaden High Chaparral kommer en riktigt grym final att hållas. Boka in det datumet!

Jag är nära att spräcka 300 i rawböj nu så det hoppas jag kunna göra inom det närmaste 🙂 En magisk gräns!

Ikväll körde vi ett ryggpass hemma på gymmet och det blev 4×4 på 240, 2 på 270, 2 på 300 och sedan en 8:a på 240 med mersmak. Allt raw såklart. Ett lätt presspass på onsdag för att sedan vila till söndag då årets första tävling går av stapeln! “Skånes kraftkarl” arrangerad av Sundkraft Gym i Lund på Traktorvägen 6 i kl 13.00. kom och kika! David ska göra ett försök på att sätta 200 i stock. Mer info finns här.

Till sist 2 filmer med glimten i ögat. David drog 335 i mark förra veckan och då nominerar han mig. Jag kontrar sedan 🙂

Share

One Response so far.

  1. MAXstyrka skriver:

    Fler utmaningsfilmer åt folket! 😀

Leave a Reply


*


Translate