MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
07

Skridskor

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Då man jobbar på en låg- och mellanstadieskola så är det i princip omöjligt att undvika att komma i kontakt med olika sjukdomar. Även om jag är noga på att tvätta händerna så råkade jag bli lite förkyld i veckan så träningen har varit vilande. Jag har bara kört lite lätt med gummiband och lätt bål för jag kan som inte låta bli ändå när jag inte är sängliggandes och har kryp i kroppen att få göra nåt. Förra helgen åkte jag skidor med hundarna här nere på sjön. Det var lite väl blåsigt men..

På skolan idag hade vi skridskoåkning så igår efter jag slutat så skyndade jag mig till ishallen så jag skulle hinna testa skridskorna lite innan. Fast jag bara åkte lite i högst en halvtimme så var jag helt slut. Kan ju bero på förkylningen också men benen var stumma hela kvällen. Men sen idag så åkte jag nästan utan paus i över en timme i varierande tempo utan problem. Lustigt det där, jag kanske bara behövde väcka upp rätt muskler.

ishockey

Nu är det invigning för det 22a olympiska spelen! Värdlandet Ryssland har haft många kritiska ögon på sig men jag hoppas att de idrottsliga prestationerna är höga och att de mänskliga rättigheterna förbättras.

Share

Leave a Reply


*


Translate