MAXstyrka

Allt inom kraftsport

MAXstyrka kan nu avslöja var och när kvalen och finalen till Sveriges Starkaste Man 2014 kommer att hållas!

Precis som tidigare år blir det i år alltså tre kval, där de tre främsta från respektive kval går vidare till finalen den 16 augusti på High Chapparal. Sebastian Davidsson och Kärvaryd Strongman kommer att vara värdar för finalen, och samma styrgrupp som hanterat ansökningar och urval av kval kommer i allra högsta grad att ha ett överinseende över grenar och genomförande.

Kvalen kommer att arrangeras av följande i kronologisk ordning.
Kval 1 – Wellnessgruppen, Värmdö, början på juni.
Kval 2 – Böle Strongteam, Ockelbo Marknad,  den 28 juni.
Kval 3 – Eazy Gym, Ystad, 19 juli.

Finalen – Kärvaryd Strongman, High Chapparal (Kulltorp), 16 augusti.

Respektive arrangörer svarar för information om sina kval, grenar och annat, och styrgruppen kommunicerar med dem om säkerställandet av rättvisa och kvalitet. Det är naturligtvis vår övertygelse att samtliga arrangörer är väl skickade att genomföra fantastiska arrangemang, och ser fram emot en rolig säsong.
ssm3
Share

Leave a Reply


*


Translate