MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
20

Vilhelmina Fritidsgård

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Förra veckan så var jag hos Heidi och fixade nya armbrytarbord. Ett av borden såldes direkt till Vilhelmina Fritidsgård som vill ge sina ungdomar flera olika möjligheter. Så jag tog med det och levererade det på måndag och på tisdag så höll jag i instruktioner för intresserade. Bordet gick varmt från kl. 19 i nästan tre timmar och uppskattningsvis så var det upp emot 20 st som testade på mer eller mindre. Klubbkamraten och kameramannen Krigge besökte oss också tillsammans med sin bror, de körde enkom från Storuman. Skärmklipp

Jag gick igenom grunderna, grundtekniken och olika övningar då man tränar vid bordet. Det var en mycket trevlig kväll och fler tillfällen då jag besöker dem kommer att komma.

1688860_10200745456357676_1232893081_n

Share

Leave a Reply


*


Translate