MAXstyrka

Allt inom kraftsport

mar
03

Kryckor och bandage

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Förra veckan opererade jag min tå, tog bort halva nageln med rot och allt. Det är tredje gången jag gör den operationen nu och anledningen är en gammal idrottsskada på nageln. Så jag har inte kunnat ha nån sko på den foten och jag har gått lite på kryckor och jag har blött lite. Det ser ut som om jag har fastnat med tån i osthyveln men jag hoppas den läker helt nu så jag kan ut och åka skidor. Det är nämligen sportlovsvecka här och jag har mer hemmatid än under arbetsdagarna så då vill man ju så klart utnyttja det!

Men jag har även ont i vänster handled efter Golden Arm. Så jag har vilat den så gott det har funkat så nu kan jag i alla fall röra på handen. Det som gör ont fortfarande är att hålla i tyngre saker och att ta hjälp av handen för att tex sätta sig upp i sängen på morgonen.

Att inte ha kunnat träna på en hel vecka känns sådär. Men jag vill ju bli hel och då är det tålamod, gummiband och lätta vikter.. Ska fortsätta lite rehab under veckan för handleden men sen börja med mer kondition så jag tappar lagom med vikt inför SM.

Share

Leave a Reply


*


Translate