MAXstyrka

Allt inom kraftsport

mar
17

Massage

Posted by Jonna Blind 0 Comment

405044_390975490977970_1280777308_nLyfter man skrot eller kör mycket bil, eller bara sitter konstigt så kan man då och då behöva lätta lite muskelknutar, öka blodcirkulationen och ta bort spänningar. Jag har tur som känner världens bästa Joel som tog sig tid för mig i helgen efter han hade slutat för dagen bara för att jag skulle hinna fixa till mig i lagom tid innan SM. Så han gick igenom mina armar, nacke, axlar vilket var behövligt. Han har dessutom bytt lokal, förut höll han till i en stuga hemma på sin gård men nu har han ett rum på Marsfjäll Mountain Lodge i Saxnäs. HÄR kan ni se mer om både massagen och allt annat Lodgen erbjuder.

Sen körde jag ner till Åsele för att hälsa på min farfar lite. Och pappa. Vi har ett hus en bit utanför Åsele som de bor i under vintertid så det är närmare till renarna. För på vintern så ska renarna vara nere på vinterbete mot kusten innan vi runt påsk flyttar med dem mot fjällen igen.

Dagens träning blev handleder, bål och lite armbrytarspecifikt. Vänstern orkar lite mer nu men i vissa lägen gör det fortfarande ont. I morgon blir det ett långt pass med längdskidor då vi har friluftsdag på skolan. Jag funderar också på om jag hinner vara med på nån innebandy också i veckan men nackdelen är att man kommer hem så sent då.

Lyssna på mig från dagens sändning på radio p1! http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/329596?programid=4117

Share

Leave a Reply


*


Translate