MAXstyrka

Allt inom kraftsport

mar
20

Orakat och Umeå

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Nu sitter jag i Storuman hos Heidi, vi ska köra till Umeå ikväll på uppdrag över helgen. Det var tänkt att Dante skulle följa med också men han är tyvärr sjuk.

I veckan har jag fortsatt med rehab och lite tyngre i de övningar som inte gör ont. Men igår blev det en liten miss i planeringen då jag tänkt träna direkt efter jobbet som vanligt. För under dagen på jobbet så upptäckte jag att jag bara rakat mig under ena armen, hur man nu lyckas med det!? Det är inte heller första gången. Okej att man kanske inte rakar sig så det är lent som silke hela tiden men att bara ha rakat under ena armen på gymmet där jag har linne och så, det var väl lite väl så jag var tvungen att fixa rakhyvel innan jag kunde gymma. Väl på gymmet så träffade jag flera trevliga personer också som kom och pratade och passet kändes okej om än lite segt.

I onsdags publicerades en artikel om mig i Lokaltidningen som Annica Hed gjorde under sportlovsveckan. Fint att de vill uppmärksamma mig och armbrytningen!

Share

Leave a Reply


*


Translate