MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Arnold Strongman Classic 2014 håller på för fullt, och den sexfaldiga mästaren Zydrunas Savickas leder tävlingen efter två grensegrar av två möjliga.

Savickas började tävlingen med att göra fyra reps på 200 kg i stock, och Shaw, Lalas och Oberst gjorde alla två reps var. Burke och Radzikowski gjorde en var, och det var här Radzikowski skadades. Här är en film på den första grenen:

Den andra grenen bestod av ett vansinnigt tungt ok på 640 kg (!), och grenen vanns återigen av Savickas som gick i mål (tre meter bara) på blott 3.87 sekunder. Brian Shaw kom tvåa i grenen och gick i mål på 5.79 sekunder, Burke gick 7.15 sekunder, Hafthor gick i mål på 10.53 sekunder, Lalas på 11.57 sekunder och Shivlykov på 20.95 sekunder.

Här är klipp på det rekordtunga oket:

Share

Leave a Reply


*


Translate