MAXstyrka

Allt inom kraftsport

mar
26

SM i Vimmerby 28-29 mars

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Nu drar det ihop sig. Nerverna har börjat kännas av även om det är i det minsta laget och det är mest på grund av vikten. Jag vägde mig nyss och vågen visade just över 50 kilo, så jag håller tummar och tår att det går efter planerna så den visar under i morgon då jag vaknar. På 2-3 veckor har jag gått ner tre kilo, på ett ganska lugnt sätt, och i morgon kväll är invägningen.

De kommer åka tidigt i morgon från Storuman och jag hoppar på bussen i Åsele runt kl. 6 och jag vill tro att jag har packat med mig allt jag ska ha.
På fredag börjar det med vänster arm och finalerna går under slutet av dagen. Högern är på lördag. Ettan och tvåan får en direkt kvalplats till landslaget och kan åka på EM och VM.

Årets SM går i Vimmerby, är man i närheten får man gärna komma och titta. Är man inte närvarande men ändå känner sig sugen på att se så går det att följa på livestreamingen som du hittar här!

 

Share

Leave a Reply


*


Translate